Mam na imię Małgorzata, mam 38 lat, jestem na diecie bezglutenowej (choruje na celiakię), ale chcę być weganką :)
Liczę na waszą pomoc w sprawach stosowania diety, ponieważ jestem zupełnie świeża w tym temacie :)
Cześć, powodzenia w przechodzeniu na dietę wegańską:) To całkiem łatwe. Ja jestem weganką próbującą być na diecie bezglutenowej:)
Witam, mam na imię Ania i jestem wegetarianką, ale- jak to podejrzewam często bywa- wraz z rozpoczęciem tego typu diety zaczęła wzrastać moja wrażliwość i świadomość na temat tego co jem. Stąd powoli staram się wprowadzać u siebie dietę wegańską :) W związku z tym bardzo się cieszę, że natrafiłam na to forum :) pozdrawiam
Ja też witam wszystkich, jestem matka trójki dzieci 18, 10 i 1 lat mają,,, jesteśmy w weganiźmie początkujący- parę miesięcy, wcześniej wegetarianizowaliśmy kilka lat...mieszkamy jedną nogą w Dublinie a drugą w Kętrzynie na Mazurach...pozdrawiamy serdecznie,
Ja też witam wszystkich, jestem matka trójki dzieci 18, 10 i 1 lat mają,,, jesteśmy w weganiźmie początkujący- parę miesięcy, wcześniej wegetarianizowaliśmy kilka lat...mieszkamy jedną nogą w Dublinie a drugą w Kętrzynie na Mazurach...pozdrawiamy serdecznie,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum